Site logo

Как да помогнеш на Лъки Хънт, без да даряваш пари? Бъди герой за животните!

Дарителството не е единствено даване на пари за определена кауза. То е нагласа: понякога е спонтанно, понякога е обмислено, а понякога е начин на живот и вътрешна необходимост.

Тревожна статистика за България

Световният дарителски индекс за 2023 година поставя България на тревожното 133 място в класацията за дарителска ангажираност от общо 142 страни от целия свят. 

Изследвани са 3 показателя:

44% от българските граждани са помогнали на непознат

21% от българите са дарили пари за благотворителна кауза

Едва 5% от българите са отделили време за доброволен труд, което поставя страната в последната десетка по този показател.

Тези данни показват колко важно е да се насърчава подкрепата на различни каузи, не само чрез финансови дарения

Фондация „Лъки Хънт Проджект“ предлага множество начини, по които можете да помогнете на животните, без да е необходимо да дарявате пари.

Най-стойностният от тях, е да осиновите куче от приюта. Това е дългосрочен ангажимент и сериозно решение, което се взема със съгласието на всички от семейството. Но не винаги това е възможно. Затова ви даваме и други варианти, които да обмислите.

Как да ни подкрепите, без да дарявате пари?

Материално дарение - Лъки Хънт

С материално дарение:

Ако имате възможност да предоставите храна, аксесоари или играчки, това е огромна помощ за фондацията. Материалните дарения са от голяма полза, тъй като осигуряват необходимите ресурси за ежедневните грижи за животните.

Доброволчество - Лъки Хънт

Стани доброволец:

Твоето време е най-ценният подарък, който можеш да дадеш. Като доброволец в приюта или фермата на фондацията, можеш да се грижиш за животните, да играеш с тях и да помагаш за тяхната социализация.
Запиши се за доброволец тук.

Парти с кауза - Лъки Хънт

Парти с кауза:

Избери фермата на фондация "Лъки Хънт Проджект" в село Крумово, за да организираш незабравимо парти, детски рожден ден или тиймбилдинг с колегите. Това е чудесен начин да помогнете на животните, докато се забавлявате с приятели и семейство.

Детска книжка - Лъки Хънт

Детската книжка "Ричи":

Поръчайте детската книжка "Ричи" за своето дете или като подарък. На благотворителната цена от 15 лв., с всяка покупка осигурявате 5 купички храна за спасените кученца. Свържете се с нас, ако сте решили да обедините удоволствието от четенето с подкрепата за животните.

Вашата подкрепа е безценна за нас и за животните, които спасяваме. Независимо дали става въпрос за финансово дарение, доброволчество или просто споделяне на нашата кауза, всяка помощ е от значение. 
Facebook
LinkedIn
Email

Възможности за парично дарение:

Ако имате желание и възможност, ето и начините да се включите с финансова подкрепа за нашата кауза. Благодарни сме от сърце дори и за най-малката дарена сума – например дарителски SMS на номер 17777 с тескт DMS SPASENIE на цена от 2 лв. или месечен SMS абонамент от 5 лв. или 2х5 (10) лв. 

Всеки жест е от значение за спасените животни, които отглеждаме!

Бъди герой за животните и се включи в нашата мисия за спасяване и грижа за бездомните животни.