Farm

LUCKY HUNT FARM

Фермата Lucky Hunt е създадена с необходимостта за настаняване на спасени магарета и малки видове животни.

Бързо осъзнахме, че Lucky Hunt Farm може да се превърне в идеално място, където можем да свързваме животни и деца – особено деца със специални нужди. Въпреки, че фермата е насочена към алтернативни терапии за деца със специални нужди, всеки е добре дошъл при нас.

Искаме всички да се наслаждават на фермата, очакваме семейства които имат желание да споделят повече щастливи моменти . Семейства, които биха искали да отпразнуват рожден ден или просто искат да прекарат времето си на спокойно и красиво място. В фермата на Lucky Hunt вие допринасяте, като избирате от различни “ подаръци“ и ги дарявате на деца със специални нужди или семейства с много ниски доходи.

Lucky Hunt е организация с нестопанска цел и нямаме финансов интерес. Ние просто искаме да бъдем стимул за семействата, които да споделят и да си помагат, докато изживяват прекрасни моменти.

Винаги съм знаела, че ще бъда критикувана за моята преданост да помагам на животните и въпросът се появява редовно: "защо животни, а не деца?".
Мога лесно да отговоря, като казвам, че всички трябва да правят това, което е най-близо до сърцето им, докато човек споделя и прави нещо добро в неговият живот.
Чувствам се благословена, че като майка със силна любов и състрадание към децата съм била способна да създам небесно място, където да можем да отговорим на нуждите както на децата, така и на спасени животни.
Когато виждам усмивките на лицата на децата и в същия миг радостната опашка на моите спасени животни, това носи радостни сълзи на очите ми.

Светлана Хънт

Как да ни намерите