Site logo

Акция Девня

Скъпи приятели, както всички знаете всеки собственик на домашен любимец без значение къде живее в двора или апартамента е длъжен да го регистрира в Официалната ветеринарна система и в общината, която пребивава.Глобите за неспазване на закона са изключително високи и вече започват масови проверки с цел намаляване на популацията от бездомни животни, защото както знаете, тези бездомни животни идват от някой безотговорен стопанин, чието куче или коте е родило и той решава проблема, като ги изхвърли на улицата.Животните не са виновни за съдбата, която имат, виновни сме ние хората, за това нека променим съдбата им. 
Лъки Хънт и Уважаемия кмет г-н Шитов-Община Девня започваме акция от 31.07.2019г. с цел намаляване на популацията.

Акцията предлага безплатна кастрация за домашни животни включваща микрочип, ваксинация бяс, издаване на паспорт всичко това необходимо за регистрация на вашия любимец в общината. Животните трябва да за гладни и жадни от предната вечер! 
Също така масова кастрация на бездомните животни, като всеки , който се включи и доведе бездомниче от територията на община Девня за кастрация награда 10лв. за помощта

Подкрепете тази наша съвместна акция и нека дадем пример, като сложим началото на промяната на Община Девня като един европейски град. Град, в който животните са обгрижени, нахранени и живеят в хармония с хората!Нека покажем, че обичаме животните!
Акцията продължава до 02.08. 2019г./включително / местоположение Лъки Хънт клиник! 
Очакваме Ви!